Blog: Een vervangende avond 04-08-2021

Een vervangende avond voor het niet doorgaan naar Antwerpen-zuid op 4 augustus 2021.

Een nevelige avond rond kasteel Ravenhorst heeft voor mij toch nog iets moois opgeleverd. Ik was wat vroeg of de anderen wat laat het ik een rondje gelopen in de richting van de tuin. Prachtige zonnestralen in het nevelige bos. Dit moest ik vastleggen en na later bleek was ik niet de enige.

Binnen hebben we gesproken over foto’s en het publiceren hiervan. We waren ervan bewust dat sociaal media de auteursrechten van ons overneemt en dan beter een eigen website te hebben.
De vraag is waar kan je het beste jouw website hosten? Ik zou geen advies kunnen geven, wel zou ik hulp kunnen geven als er een website opgebouwd wordt met WordPress. Daar werk ik mee en ook de website van FG LOOK. Je heb dan alles in eigen beheer en ook de auteursrechten.

Na diverse foto’s te hebben bekeken hebben wij het terras bezocht waar het nog een gezellig verpozen was.  Toen kwam ineens het onderwerp “blogje“ aan de orde. Ik zou de tekst doen en natuurlijk plaatsen we ook een aantal foto’s

Oscar

Reacties zijn gesloten.